Nieuws uit de sector

BouwWijzer Groep INTRO: infosessies

Groep INTRO organiseert verschillende bouwopleidingen, erkend door VDAB en in samenwerking met Actiris. Voor de opleidingen metselen, dakdekken, onderhoudswerken gebouwen en PVC-ALU schrijnwerk zijn er infomomenten voorzien op donderdag 17 en 24 augustus 2017 om 10 u. in de Tweestationsstraat 150 B in Anderlecht. 

Kandidaten die interesse hebben om een bouwopleiding te volgen bij Groep INTRO starten eerst met de BouwWijzer (basisopleiding bouw) waarbij hun verworven competenties via een assessment in kaart worden gebracht. Op het einde van de BouwWijzer die een 6-tal weken duurt, wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld en een traject op maat aangeboden. Nadien kan de kandidaat doorstromen naar de kwalificerende opleiding of wordt er onmiddellijk begeleidt naar stage of werk.

De instapnormen zijn onveranderd : Motivatie en fysisch geschikt zijn om in de bouw te werken, ingeschreven als werkzoekende, attest NT2 1.1 behaald voor anderstaligen die Frans spreken en attest NT2 1.2 behaald voor anderstaligen zonder contacttaal Frans.
Ken je werkzoekenden die geïnteresseerd zijn in één van deze opleidingen? Stuur ze dan zeker door naar Groep INTRO. Voor meer informatie of een afspraak neem contact op met Sybille Willems, te bereiken via 02 523 52 33 of via bouw@groepintro.be.

Bekijk hier de flyer